DESPRE NOI

S.C. ACQUA SERVICE S.A. este o societate pe actiuni cu personalitate juridica romana, avand capital privat mixt, romano - italiano - portughez.

S.C. ACQUA SERVICE S.A. si-a inceput activitatea la data de 01 martie 1997 si isi desfasoara activitatea in zona industriala Militari-Bucuresti, in spatii de birouri complet amenajate, ateliere de productie+service si depozite in suprafata de 1.100 mp.

Obiectele principale de activitate al societatii sunt: importul, producerea, comercializarea si repararea de electropompe de suprafata si submersibile, motopompe, sisteme de furnizare a apei sub presiune - hidrofoare si grupuri de pompare de uz industrial si antiincendiu, filtre pentru apa, boilere electrice si mixte pentru producerea apei calde, instalatii pentru tratarea apei-piscicultura, articole de robinetarie, etc.

Avantajul competitiv al societatii il reprezinta furnizarea unor produse de inalta calitate la un nivel de pret scazut, avand asigurat service-ul in perioada de garantie precum si servicii postgarantie. Ne mandrim cu flexibilitatea productiei noastre si cu rapiditatea cu care raspundem cerintelor clientilor.

Principala noastra preocupare o constituie grija fata de client, urmarind in interiorul organizatiei mentinerea unor nivele scazute de pret prin eficientizarea proceselor interne, prin implementarea unor metode noi de management care sa asigure o inalte eficienta si un nivel scazut al costurilor la nivelul intregii organizatii.

Societatea noastra distribuie produsele urmatoarelor firme din ITALIA, FRANTA si ROMANIA:

Acqua ServiceAcqua&coAmgAquapressAquasystemAtlanticCadoppiCaprariCarpiCRDamastDmpGitralIdralImasPainiSea landUmbra pompeValbrass